lauantai 7. joulukuuta 2013

Japani

Tein pikamatkan Tokioon viime viikonloppuna. En pariin päivään siellä ollessani syönyt mitään kun sairastuin johonkin. Toisaalta, japanilainen ruoka ei myöskään sovi minulle, se on joko liian makeaa tai liian suolaista.

Täytyy sanoa ihan alkuun, etten mennyt Japaniin siksi että maa kiinnostaisi minua. Syystä tai toisesta en ole koskaan oikein pitänyt Japanista, ehkä se johtuu siitä että kaikki pitävät maasta. Sairastelun takia nistäkin 2,5 päivästä kun siellä olin, jäi "käyttämättä" päivän verran mutta eipä tuo haittaa sen enempää.

Tokiosta näin oikeastaan vain Shibyan, Akasukan ja siinä se. Meiji ja Senso-ji temppelit, Tokyo Skytree olivat ainoat "nähtävyydet" kun kävin katsomassa.







Syy miksi menin Japaniin oli 22nd Mooneye Annual Hot Rod and Custom Show in Yokohama. Tapahtuma joka keskittyy custom autoihin ja moottoripyöriin on Japanin suurin sisätiloissa järjestettävä tapahtuma. Odotin sitä koko vuoden ajan ja sinne päästyäni olin niin niin kipeä että puolet jäi katsomatta.

Siitäkin huolimatta päivä oli ehkä vuoden parhain. Alla muutama kuva ja lisää tulee kuvat-sivustolleni kunhan saat niitä hieman korjailtua.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti