keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Daegu

On jo kauan pitänyt tehdä tämä postaus tuosta Daegu-matkasta mutta vielläkin bloggerissa on jotain häikkää.  Toivotaan että tämä tulee nyt läpi kunnollisena niin kuin pitäisikin.

Minulla on hyvä ystävä joka asuu daegusa ja päätin sitten yhtenä viikonloppuna mennä sinne. Daegu sijatsee etelässä, vuorten laaksossa joten siellä lämmintä piisaa. Ja siihen perjantaihin asti kun menin sinne siellä olikin ollut yli 20-astetta joka päivä. Nyt sitten lauantaina tuli vettä saavista kaatamalla, koko päivän. Ihan koko päivän! Että siinä sitten katselet temppeleitä (ei katseltu), puistoja (eipä ei) tai Daegun katukeittiötä. Noh, onneksi pääsin sentään kahteen museoon, vaikkakin tämä historiallinen puoli nyt jäi. Samoin jäi Daegun lähistöllä sijaitsevat kuumat lähteet tarkastelematta. Katsotaan josko joskus myöhemmin sitten pääsisi sinne uudestaan.

Tässä muutamia kuvia Daegun kaduilta. (näköjään joku linssimato päässyt mukaan. Täytyykin photoshoppailla paremmaksi)





Mielenkiintoisinta antia oli ehkä Daegun taidemuseo ja siis modernintaiteen museo. Tässä muutamia kuvia sieltä 





Laitan lisää neitoperhonen.kuvat.fi sivustolle kunhan tosiaan nuo linssimatoset tuolta korjaan. On muuten ihmeen sitkeä karva tuo. Olen puhdistanut linssin ja kameran peilit js silti se vaan ilmestyy sinne. Pitää viedä kamera huoltoon seuraavaksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti