tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kuva päivityksiä

http://neitoperhonen.kuvat.fi/kuvat/Seoul,+South+Korea+2013/ käykää ihmeessä katselemassa uusia kuvia. Kevät on jo tullut ja kirsikankukkasetkin lähes kaikki tippuneet puista. En tosiaan pidä tästä bloggerin kuvapalvelusta joten katsokaa tuolta.

Töistä ei oikeastaan mitään uutta. Toisessa isäntäperheessä tällä hetkellä, mutta ei tämäkään tunnu paikalta jossa kauempaa viihtyisin. Lapset ovat ihan mukavia, mutta aikuiset varsinkin kodinhoitaja mummeli sekä perheen isä kohtelevat minua huonosti. Katson vielä jonkin aikaa, mutta voi olla että vaihdan taas perhettä. Ei ole mukavaa tuntea olevansa ei-tervetullut aina kun tulee työpäivän jälkeen kotiin.

Aloitin uimisen YMCA:n uima-altaalla. Vapaa uintivuorot ovat aamuisin 8.00-8.50 ja tiistai/torstai iltaisin 18.00-18.50. Kävin pari kertaa tiistai-iltaisin uimassa mutta jotenkin oli erittäin epämukavaa kun kaikki tuijottivat. Katselin heitä hetken ja jokainen joka samaan aikaan siellä altaalla oli toimi seuraavasti. 1. seiso matalassa päässä 5 minuuttia katsellen muita. 2. ui kerran päästä päähän nopeasti (kilpauintia). 3. seisoskele taas 5 minuuttia ja virnistele muille.

Olin siis ainoa joka ui kokoajan edes takaisin rauhallista vauhtia. Ja nämä muut tuijottivat minua ihan kokoajan ja naureskelivat ja ties mitä. Enpä mene uudestaan. Päätin aloittaa klo 8.00 aamu-uinnit mammaraisten seurassa. Luulisi ettei mammaraiset ainakaan näin toimi, eikä se ainakaan saa minua tuntemaan oloa kiusaantuneeksi toisin kuin puolialastomat miehet katsovat ja virnuilevat kun uin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti