perjantai 13. syyskuuta 2013

Siirtolaiselämää

Huone 823, 822, 815, 820.. siinä ne yhden viikon huoneet. Eipä tartte laukkua purkaa kun sen ehtii juuri ja juuri avata ennen kuin taas vaihdetaan huonetta. Tosin tämä loppuu parin viikon päästä kun hotelli menee remonttiin ja meidät laitetaan viereiseen, erittäin pieneen hostelliin odottamaan asunnon valmistumista.

YMCA näemmä on ostanut huoneiston, jonne meidät voidaan majoittaa mutta sen asumiskuntoon saamiseen menee aikaa, varsinkin kun ensiviikolla juhlittava Chuseok, eli Thanksgiving tekee 5:n päivän seisauksen töihin. Sinne pääsemme muuttamaan kuun lopussa, kai?

Sain lounaalla tietää että meidän pitäisi 27~29.9. muuttaa tuohon asuntoon. Ei siinä mitään mutta kun en ole Soulissa vaan Busanissa juuri tuona viikon loppuna. Kerroin kyllä asiasta ICYE:lle ja sanoivat miettivänsä miten asia tehdään. Jos olisin yksin niin ei siinä väliä, mutta Denise tulee mukaan myös joten kahden ihmisen laukut pitää jonnekin laittaa. Varmaan vien omani sitten toimistolle, ei sillä väliä.

Vieläkin flunssaa, on se kumma kun ei millään parane. 2,5 viikkoa jo sairasteltu ja ties montako sataa pilleriä vedetty naamaan. Ei ne auta ni ei auta, miks niitä sitten pitää edes syödä? Jotenki luulen et mun keho hylkii tiettyjä lääkeaineita. Ja muuten ihan vaan korealaisille tiedoksi, yskään ei auta pilleri vaan nestemäinen yskänlääke! Joten pliis tehkää sitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti