maanantai 11. marraskuuta 2013

lyhtyfestivaali ja Pepero Day

Pitkästä aikaa kuvapäivityksiä http://neitoperhonen.kuvat.fi :ssä. Ruska se on tullut vihdoin tänne Souliinkin ja pitihän siitä ottaa muutamia kuvia.

Lyhtyfestivaalista huonoja kuvia löytyy myös tuolta kuvablogista. En viitsi niitä tänne erikseen linkata, vaan tosiaan sieltä voitte käydä katsomassa. Täytyy myöntää etten olisi koskaan uskonut sitä ihmismäärää joka päivittäin tuolla festivaalilla käy. Ilmainen tapahtuma, mutta sne verran porukkaa liikkeellä etten uudestaan halua mennä, vaikka puolet jäikni katsomatta. 

Pepero-Day, eli 11.11. jotkut lukijat varmaan tuntevat Pockyn, tuon japanilaisen tikkukeksin joka on päällystetty suklaalla. Pepero on sen korealainen versio ja pepero-day tietenkin tulee 11.11. päivämäärästä (näyttää niin kivasti neljältä keksiltä). Päivä on täysin kaupallinen, sen kehitti alunperin peperoja valmistava yhtiö Lotte. Taas yksi kaupallinen pareille tarkoitettu päivä lisää, näitä korea on pullollaan. 


Näin marraskuun puolivälissä alkaa täälläkin vihdoin olla kylmä. Piti oikein talvivaatteet kaivaa laukusta esille ja tunkea T-paidat laukun pohjalle. Tuli oikein ikävä saunaa kun tuolla ulkona viimassa ja kylmässä noita lyhtyfestivaalin kuvia otin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti