maanantai 4. marraskuuta 2013

Seoul YMCA 16th Youth Video Festival

Kylmään ja harmaaseen sekä työntäydyttömään syksyyn ilmestyi valopilkku Youth Video Festivalin ansiosta. Tarkoitus oli heti festivaalin jälkeen päivittää blogia, mutta näin siinä taas kävi etten päivitellyt. Taaskin läppärillä töissä, jotta netti toimisi tarpeeksi kuvien lataamiseen :(

Youth Video Festival on juuri sitä mitä nimestä voisi päätellä. Kyseessä on yläasteikäisille tarkoitettu elokuva- ja animaatiofestivaali, palkintoina oli kulttuuri kuponkeja ja suurehko summa rahaa. Tämän vuoden aiheina oli eristyneisyys/yksinäisyys sekä ekologisuus. Elokuvien pituudet vaihtelivat parista minuutista 20:n minuuttiin. Itse elokuvia en pysty linkittämään, koska niitä ei ole julkistettu youtubessa tai muilla sivustoilla. Muutama kuva kuitenkin tapahtumasta ja sain jopa työkaverin ottamaan erittäin karsean kuvan itsestäni pöydän takana.











Väliaika numerona äätenlaskennan aikaan näimme kahden nuoren taikurin esitykset. Vaikka välillä vähän haparoivat, niin annettakoon tuo anteeksi kun vasta yläasteella olivat. Kyllä heistä vielä hyviä taikureita tulee.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti