keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Vapaaehtoistöiden puutteesta, isäntäperhettömyydestä ja tulipaloista

Suomalainen ystäväni poikkesi Soulissa matkalla Pekingiin ja tästä syystä en ole ehtinyt päivittämään blogiani läheskään yhtä usein kuin olisin halunnut. Nyttenkin päivittäminen onnistuu, koska olen kuumeisena hotellilla.

Vapaaehtoistöistäni jonkin verran. Nyt on siis ensimmäinen viikko ohi ja oikeastaan olen kääntänyt jo esitteen ja käyntikortit eli muuta työtä ei minulla nyt ole. Koska ketään ei toimistolla puhu pahemmin englantia eivätkä he kiireiltään ehdi minua auttamaan, istun läppärin edessä lueskellen sarjakuvia. Turhauttavaa, mutta eipä siinä muutakaan voi. Ymmärrän, että heillä on kiire, kadonneita lapsia on paljon ja halu auttaa heitä kaikkia jättää hyvin pienen ajan muulle työpäivän aikana. Toivottavasti nyt keksin jotain muuta kun tämä alkaa jo tympimään.

Työpaikka on tosiaan Soul Stationin läheisyydessä, eli aivan Soulin keskustassa, mutta alue on ränsistynyt. Tässä muutama kuva työmatkaltani

jyrkkä mäkikö? 

Olen nyt siis kuukauden verran ollut hotellilla, viimeisetkin vapaahtoiset saivat isäntäperheen 13.2. ja läksivät sinne. Tosin, ei tämä haittaa kun tuo suomalainen ystäväni on ollut täällä mutta silti. Nyt toinen vapaaehtoinen oli potkittu pois perheestään ja asuu täällä mun kanssa. Olivat kuulemma kohdelleet häntä huonosti vaikka näin isäntäperheen viestit ettei tämä kyseinen henkilökään viittinyt aikaa heidän kanssaan viettää vaan koneella omassa huoneessaan ollut.

Perjantaina mun pitäis kuulemma päästä isäntäperheeseen vihdoin ja viimein. Kolme tyttöä, isä vuokra-auto alalla.. muuten jees mutta asuvat kaukana Incheonissa. Enempää en vielä tästä tiedä joten ensi viikolla sitten päivitystä siitä. Vanhin tytöistä on samanikäinen, joten ainakin ystävä siitä saadaan :D Ja autot, oli ne sitten uusia tai vanhoja on aina hyvä juttu. Ehkä tämäkin "isä" sitten on kiinnostunut niistä. Voi olla että saan jopa vaihtaa öljyjä ja renkaita! Pliis

Ja tuo tulipalo tosiaan... Ihan vaan siksi mainitsen sen että tapahtui hotellin vieressä ja 9 rakennusta paloi poroksi. Sunnuntai iltana päivällisikaan vanha ravintola (ei avoinna) räjähti useampaan kertaan ja sytytti palon. Alue on kohdassa jossa on paljon pieniä kujia, joten paloautojen oli vaikea päästä lähelle. 9 taloa, 19 liikettä/ravintolaa paloi maantasalle. 7 ihmistä vietiin sairaalaan savun hengittämisen vuoksi, mutta kukaan ei kuollut tai loukkaantunut pahasti. Itse vietin ystäväni kanssa yön toisessa hotellissa vaikka sanoivat että täällä voi hyvin olla yötä. Jos hotellissa on sisällä savua, mistä lähtien on OK nukkua siellä?!

Tässä uutiskuvia palosta ja sen tekemistä tuhoista. Tuossa tuho kuvassa oleva YMCA on muuten hotellini






Ja muistakaa katsoa myös kuvia kuvablogistani http://neitoperhonen.kuvat.fi !!! Paljon uusia kuvia nähtävissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti