perjantai 1. helmikuuta 2013

Orientaatio leiri ja viikko...


Juu, mitäs tästäkin sitten sanoisi. Ei nyt itselleni ollut mitenkään elämyksellinen, mutta täytyy kiittää ICYE:n projektivastaavaa Mr. Kimiä vapaudestani. Olen ainoa joka saa lähteä kaupunkikierroksilta ja skipata sieltä sun täältä ohjelmaa, mutta sillä ehdolla että käyn kielikurssilla. Kielikurssilla kaikki oli eri tasoissa kielen kanssa, joten ongelmana oli enintäänkin sen järjestäminen. Nyt mentiin niiden johdolla jotka eivät osaa mitään.

Tänään kielikurssin päätteeksi mentiin ostamaan puhelimet. Olisin halunnut Galaxy II:n mutta käytettynäkin tuo oli 200.000 wonia (noin 170e) joten en sitten ostanut sitä. Päädyin Galaxy I:n 80.000 wonilla sekä 20.000 käyttörahaa. Huomenna kokeilen toimiiko se metrossa, jollei niin sitten pitää parin viikon päästä käydä tekemässä kunnon vuoden sopimus johon kuuluu täysiaikainen wifi/3G. Ilman sitä en pärjää.

Käytiin amerikkalaisten, tanskalaisen ja hondurasilaisen kanssa juhlistamassa orientaation päätöstä läheisessä kanaravintolassa. Ensi viikolla alkavat työt ja osa muuttaa pois hotellista. Jotenkin olen jo tottunut että nämä ihmiset ovat ympärilläni mutta kaipa heitäkin jossain vaiheessa tulen näkemään uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti