tiistai 6. elokuuta 2013

Olo kuin saunassa


Tykkään kyllä lämpimästä ilmasta, suomessa 30 astetta olisi oikein mukava ja siedettävä lämpötila mutta täällä se on tukala ja kamala ilma jonka toivoisi vaan pian loppuvan. Kosteus! Se on se huono puoli tässä ilmastossa. Tosiaan tuo 30 astetta on oikein loistava lämpötila jollei kosteus olisi 60~80% joka päivä, varsinkin sateen jälkeen.

Onneksi hotellilla on ilmastointi, tosin sekin on hieman epäilyttävässä kunnossa. Nyt pari yötä se on tiputellut jäähdytysvettä suoraan tyynylleni. Onneksi ei ole osunut kasvoihin suoraan mutta silti, ei se ole normaalia. Kerroin nyt aamulla hotellin väelle että on pari yötä tiputtanut vettä ja he eivät meinanneet uskoa sitä. Onneksi otin viime yönä kuvan läiskästä ja vesipisaroista tuulettimen alla. Toivottavasti saisivat sen korjattua kun en halua joka yö herätä siihen ääneen ja mahdollisesti siihen että vettä tippuu suoraan kasvoilleni.

Kuulin kiertotietä että yksi vapaaehtoisista on palaamassa hotellille kun hänen isäntäperheensä ei voi enää majoittaa häntä (heillä oli 6kk:n sopimus). Voi olla siis että päädyn jakamaan huoneen häneen kanssaan viikon lopusta lähtien. Olen jo niin tottunut elämään yksin, että seura voi olla vaikeaa hyväksyä. En ole kyseisen vapaaehtoisen kanssa ollut kovinkaan paljon tekemisissä muutenkaan mutta kaipa siihenkin sitten tottuu taas ^___^


2 kommenttia:

  1. Heippa! Löysin blogisi jotain kautta netissä surffaillessani.. mielenkiintoista lukea varsinkin kun voi samaistua aika paljon. Itse olin vapaaehtoistyössä siellä viime vuonna ja Koreasta itsestään pidin paljon mutta ongelmia oli ja paljon. Siispä mullakin muodostui viha-rakkaussuhde sinne. Jos kiinnostaa lukea mun kokemuksia niin täällä:
    http://autumnrisingsun.blogspot.fi/

    sekä kävin kaksi viikkoa turisteilemassa siellä huhtikuussa, kokemuksia voi lukea täällä:
    http://korea-adventures.blogspot.fi/

    Mutta siis pointtina, hyvä blogi ja jatka kirjoittamista! Ymmärrän hyvin jos tuntuu että tulee liian negatiivista tekstiä koska mullakin aika-ajoin oli. Kokemuksista oppii ja niitä sitten kotosuomessa muistelee hyvillä mielin. (vaikka loppuajasta halusin palavasti jo lähteä niin suomessa oltuani kaipaan takaisin koreaan...se on tämä viha-rakkaussuhde :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep jep mutta tosiaan ei ole eka kerta kun asun maassa ja tuskin tulen takaisin suomeen, joten siinä mielessä hieman eri tilanne. Tarkoitus on nyt kolmannen kerran täällä asuessani todella jäädä tänne. En pidä suomesta, toisaalta en pidä koreastakaan,ehkä seuraavaksi muutan jonnekin muualle :D. Vaeltajasielu kun olen. Ainoa vihasuhde on juuri tämä vapaaehtoisorganisaatio ja sen toiminta. Joten kaikki negatiivinen teksti on juuri vain ja ainoastaan siihen kohdentuvaa. Ja suosittelenkin lukemaan tuota toista blogia, siellä ne kaikki hyvät asiat ovat (kun ei tartte työn puutteesta kirjottaa :D)

      Mutta voinkin katsella läpi tuota blogiasi kun aikaa siihen riittää.

      Poista