tiistai 5. maaliskuuta 2013

Uusia kuvioita

Päätin viikonlopun aikana että haluan vaihtaa isäntäperhettä. En simsi, ettenkö tulisi heidän kanssaan toimeen vaan siksi ettei kulkuyhteydet toimi uuden työsuunnitelmani kanssa (tai muutenkaan). Asun tällä hetkellä siin Incheonin Gyeyangissa. Eli en Soulissa vaan naapurikaupungissa. Aamula tämä ei ole ongelma, koska lentokentältä tuleva metro menee aina Seoul stationille, jonka vieressä työpaikkani on. Ongelma muodostuu illoista. Viimeinen bussi lähtee klo 23.10 Gyeyangin metroasemalta myös viikonloppuisin. Eli, jos haluaisin mennä ystävien kanssa ulos Soulissa, pitäisi minunlähteä takaisin viimeistään kymmeneltä jotta ehdin tuohon bussiin. Ei kiva.

Ja nyt tästä viikostalähtien työskentelen kolmessa eri paikassa, myös iltaisin. Maanantait ja keskiviikot teen Seoul YMCA:ssa jotain, en tiedä mitä mutta luultavasti autan henkilöä joka toimii monikulttuuristen perheiden ja lasten tukena. Tiistait ja torstait olen jo tutuksi tulleessa turvakodissa ja perjantai iltaisin kuudesta kymmeneen olen mukana bussissa, joka kuljeskelee pitkin tiettyjä kaupunginosis toivoen että koditomat lapset löytävät sen ja saavat apua. Juurikin tämä perjantai muodostui ylitsepääsemättömäksi kotimatkan suhteen ja siksikin vaihdan isäntäperhettä. Uuden pitäisi olla Soulissa, jossa pääsen vain metrolla tai bussilla puoliltayöin.

Tosiaan, näistä työuudistuksista ja perheen vaihdosta lisää ensi viikolla kun tiedän enemmän.

Ja onneksi selvidin säikähdyksellä tabletin menetyksestä. Rakas galaxyni yllättäen sammui eikä enää avautunut yli päivään. Jostain se kuitenkin kokosi itsensä ja taas toimii kuin uusi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti