keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Hotellilla

No niin, pari päivää meni siis Sincheonissa Asukahin vieraana. Täytyy kyllä myöntää että on taivaallista päästä lämpimään suihkuun! Kaverilla ei siis tullut kuin sitä jääkylmää vettä.. joten enpä sitten suihkua halunnut ottaa.

Otin ihan mukavuuden vuoksi taksin, tuli kustantamaan 6400 wonia. Oliskohan tuo jotain neljän euron paikkeilla, vähän ylikin. Nää kurssit oli paljon mukavammat vuonna 2009 kun olin täällä, sillon tuo olis ollu kolme euroa :/ no, mutta en voi rahamarkkinoita muuttaakaan joten nyt sitten lasketaan rahoja hiukan tarkemmin.

Tapasin vuoden vapaaehtoistöistä vastaavan Kimin tässä hotellilla. Ei häneltä paljon lisätietoja ohjelmasta tullut, mutta sen kuulin että huomenna lähdemme tervetuloleirille noin tunnin päähän Soulista. Tänään pitäis tulla 4 usalaista ja 2 jostain muualta ja huomenna vielä 2 vapaaehtoista lisää. Sanoi, että järjestelyt on ollu tosi hankalat, koska vapaaehtoisia on niin paljon. Gangnam Stylen takia haluavat tänne tulla, varsinkin kuulemma nuo amerikkalaiset. Enpä taida tästä sanoa sen enempää.

Kaksi yötä, kolme päivää leirillä ja takaisin hotellille. Täällä ollaan sitten jaetuissa huoneissa muutaman päivän ainakin kun yrittävät perhettä hakea. Ruoan periaatteessa saa täältä, mutta tiedä sitten miten hyvää tuo on. Kim ainakin oli sitä mieltä että parempi syödä ulkona kun ruuan laatu on mitä on. Ainakin oli rehellinen mies!

Kohta puolin täytyy lähteä hakemaan kaupasta vettä ja jotain ruokaa sekä shampoo/saippua/yms tarvikkeet. Jostain pitäisi myös neula ja lankaa löytää kun repusta näyttäisi toinen sanka olevan pahasti irti. Onneksi kesti tänne asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti