lauantai 19. tammikuuta 2013

Minä

Tässä luppoajan keskellä tuli mieleen etten ole tehnyt mitään itse esittelyä tänne blogiin. Jotain ihan perusjuttuja voisin kuitenkin kertoa, jotta tiedätte minkälainen heppu tätä blogia pitää.

Elikkä, nimi on Mari niin kuin postauksista varmaan näkyy. Ikää on 24, tänä vuonna tulee vuosneljännes täyteen. Veriryhmältäni olen B (tämä on tärkeä tieto Koreassa) ja tuntuukin, että luonne tekstit kyseisistä veriryhmästä pitävät turhankin hyvin paikkaansa. Kannattaa ehdottomasti googlettaa omansa jos tietää veriryhmän!

Olen valmistunut Turun AMK:sta International Business linjalta 2011 ja ollut töissä luontaislääkäripalvelun vastaanottotiskillä vuoden verran. Tarkoituksenani olisi vaihtaa alaa vapaaehtoistyövuoden jälkeen ja tämä onkin yksi kokeilu siihen suuntaan.

Opintojeni aikana olin vaihdossa Etelä-Koreassa ja Soulissa (ylläri?). Vietin siellä noin 7kk, joiden aikana en pahemmin opiskellut kieltä pääaineopintojeni tähden. Aika meni kuitenkin konserteissa ja muussa mukavassa, en sinne opiskelun tähden mennytkään. Korealainen musiikki on kuitenkin iso osa elämääni ja oli jo silloin.

Nyt olen opiskellut itsenäisesti koreankieltä jo 5 vuotta ja tarkoitukseni olisi saada TOPIK kielikokeiden tasokokeet tehtyä tämän vuoden aikana. Kokeita on 1-6 tasoissa ja 4:n on se minkä haluan saada siellä ollessani. Tämä olisi enemmän kuin suurin osa yliopistoista vaatii ja myös työpaikka pitäisi olla mahdollinen tämän kielitaidon avulla.

Harrastan Suomessa vanhoja amerikkalaisia autoja, joita ei Koreassa ole ollenkaan. Tämän vuoksi täytynee tehdä pika matka Japanin puolelle mutta tästä enemmän myöhemmin. Muut harrastukset nitoutuvatkin koreankielen ja kulttuurin ympärille.

Mutta tuossa kai suurin osa mitä itsestäni osaan ja haluankaan esittää. Varmasti tiettyjä mielipiteitä ja näkemyksiä tulee vuoden aikana ilmestymään blogin teksteihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti