perjantai 18. tammikuuta 2013

Kaksi päivää lähtöön ja vihdoin lisätietoa

Kaksi päivää olisi lähtöön aikaa. Sain tänään Korean ICYE:ltä sekä Maailmanvaihdolta viestiä työpaikastani sekä isäntäperheestä (tai siis sen puutteesta).

Elikkä, kaksi yötä tulen viettämään couchsurfingin kautta löytämäni japanilaisen luona Sinchonissa, jonka jälkeen pääsen ICYE:n maksamaan hotelliin Jongron alueella. Kuulemma tulen olemaan hotellissa 10 päivää, jonka aikana he yrittävät löytää isäntäperhettä. Wish me luck! En haluaisi asua työpaikan yhteydessä vaan todella toivon hartaasti isäntäperhettä.

Työpaikkani on joku uusi yhteistyöpaikka jossa aiemmin ei vapaaehtoisia ole ollut. En ole ihan varma paikasta mutta pienen googlettamisen jälkeen kyseessä on kai Nuri world - niminen kotoa karanneiden lasten ja nuorten hoitokoti. Täällä pitäisi olla useampiakin työmahdollisuus joko 3-5 päivää kestävien tai pidempiaikaisten ylläpitojen puolella.

Paikan nettisivuista en ole ihan varma, mutta luulisin että kyseessä tosiaan on tämä http://www.nuryworld.kr/  Sivuilla puhutaan 9-24 (?) vuotiainen kotoa karanneiden poikien ja tyttöjen paikasta. 24 tai siis meidän iässä laskettuna 22-vuotiaat ei mielestäni enää lasketa kyllä nuoriksi edes Koreassa mutta hyvä että heillekin paikka löytyy jos tosiaan tuon tiedon ymmärsin oikein. Korean ICYE:n henkilö viestissään puhui tosiaan tyttöjen kodista, joten luultavasti vain tyttöjen parissa sitten olen.

Katsotaan sitten mitä sieltä löytyy. Jos kyseessä on kerran uusi paikka niin joko töitä ei ole tarpeeksi tai niitä on liikaa. Varmaan puhumalla siitäkin sitten selvitään.

Mitään kaavakkeita ei tarvitse täytellä, eikä tässä kai sitten muuta enää kuin pakkamaan laukkua ja toivomaan parasta sen suhteen ettei tartte ylimääräisiä maksuja maksaa. 2.2.2013. minulla on menoa, joten toivottavasti sille illalle ei mitään tule. Kauan odotettu musikaali, joka on tuolloin viimeistä iltaa menossa. Oli miten oli, sinne menen.

Näillä sanoilla. Nähdään seuraavaksi sitten Korean puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti