perjantai 4. tammikuuta 2013

Viisumi

Sain viisuminumeron juuri ennen joulua ja lähetin sen, hakemuksen sekämpassini Korean suurlähetystöön joulun välipäivinä. Jokapuolella sanottiin että viisumin saamiseen menee viisi työpäivää, joten en odottanut mitään postia. Eilen kuitenkin sain viestiä, että kirjattu kirje olisi postissa. Viisumi olisi siis tehty ja lähetetty matkaan 2.1. Mikä ei antanut heille kuin kaksi työpäivää, täytyy myöntää että epäilin suuresti sisältöä ja takaraivossa pyöri viesti josko olin unohtanut sittenkin jotain.

Työpäivän jälkeen kävin postissa ja tarkistin kuoren heti paikan päällä ja viisumi oli ihan oikea ja he olivat jopa palauttaneet euron! Vau!

Noh, nyt on viisumi ja liput valmiina. Vielä odotan tietoa missä ja miten vietän pari ensimmäistä yötä. Pitäisi vielä tarkistaa tavaratilanne, suosiolla otan kaksi matkalaukkua kun tiedän etten saa sieltä kenkiä enkä paljon vaatteitakaan kun olen liisn iso joka tavalla.

Mutta nyt takaisin listan miettimiseen ja pähkäilyyn mitä kaikkea pitäisi vielä ennen tehdä. Osoitteenmuutos ja ilmoitus ulkomailla olosta, puhelinliittymän sulkeminen ja toisen muuttaminen ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti